GHID DE ACCES PENTRU PARTICIPANȚI

 

Acest ghid este menit să vă prezinte modalitățile de acces și operare pentru IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021 care se va desfăşura ȋn perioada 30 Martie – 4 Aprilie 2021 ȋn format online webinar cu ajutorul platformei ZOOM (www.zoom.us ).

 

INFORMAȚII GENERALE

Nu aveți nevoie de un cont pentru a participa la IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021, iar platforma Zoom este compatibilă cu Mac, Windows, Linux, iOS și Android, ceea ce înseamnă că aproape oricine îl poate accesa.

Vă rugăm să vă asigurați că pe perioada evenimentului aveți la dispoziție o legătură de internet bună şi stabilă. Recomandăm utilizarea PC-urilor / laptop-urilor pentru conectarea la eveniment. Conectarea de pe telefoane şi tablete poate conduce la disfuncţionalități ȋn vizualizarea și audiția ȋn bune condiții.

 

CONECTARE

Pentru a vă alătura manifestării, faceți clic pe linkul pe care vi l-au furnizat organizatorii – acest link este unic și nu trebuie partajat. Acest lucru vă identifică ca participant și este baza pe care vă vom elibera un certificat de participare, dacă regulamentul manifestării prevede acest lucru. Dacă nu găsiți acest link, vă rugăm să ne contactați la contact@2021.iasi-arrhythmia.ro sau la tel 0733 128 112.

Veți fi direcționat către o pagină de internet a Zoom care va porni automat aplicația. Dacă nu aveți aplicația instalată, vă va solicita să confirmați că doriți să o descărcați și să oferiți câteva informaţii. De asemenea, vă puteți alătura  utilizând ID-ul întâlnirii (un număr de 9 sau 10 cifre care vi s-a furnizat ȋn prealabil). Deschideți aplicația Zoom, faceți clic pe butonul Alăturați-vă și introduceți ID-ul întâlnirii furnizat și numele dvs.

Introduceți numele dvs. complet și adresa de e-mail folosite la ȋnregistrare (sau transmise ȋn prealabil organizatorilor), astfel încât organizatorii să știe cine sunteți. Prezența la o manifestare este, ȋn general, o condiție pentru acordarea certificatelor de participare.

Dacă vă conectati înainte de începerea unei zile de webinar, veți vedea un mesaj de așteptare: „Așteptăm ca gazda (organizatorii) să înceapă întâlnirea”. Veți fi conectat automat odată ce începe întâlnirea.

Ȋn acest moment, aţi intrat ȋn manifestare cu drepturi de participant. Un participant poate doar vizualiza şi auzi ce se ȋntamplă ȋn cadrul manifestării fără a putea interveni ȋn alt fel decât ridicând mâna (funcţia Raise Hand) sau trimiţând ȋntrebări (funcţiile Q&A sau Chat).

Vă încurajăm să trimiteți întrebări folosind butonul Întrebări și răspunsuri (Q&A) din partea de jos a interfeței Zoom. Puteți, de asemenea, „vota în sus” (dați un thumbsup) la întrebările la care ați dori să vi se raspundă în direct. Răspunsurile la întrebări pot fi scrise de către lectori în timpul sesiunii sau pot fi răspunsuri live  în timpul perioadei de întrebări și răspunsuri  aferente fiecărei sesiuni. Din cauza constrângerilor de timp, nu toate răspunsurile la toate întrebările pot fi transmise în timpul manifestării.

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian