TAXE SI DETALII DE ȊNREGISTRARE

 

Ȋncepând cu data de 3 februarie 2021, ȋnregistrarea la IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021 se realizează după cum urmează:

Pentru medicii români din toate specialitățile medicale

 

  • Pachet Sala 1

Taxe de participare: medici primari şi specialişti: 150 lei; medici rezidenți : 50 lei. Pachetul permite accesul la lucrările din Sala 1. Vezi detalii aici.

 

  • Pachet Sala 2

Taxe de participare: medici primari şi specialişti: 150 lei; medici rezidenti : 50 lei. Pachetul permite accesul la lucrările din Sala 2. Vezi detalii aici.

 

  • Poate fi, de asemenea, accesat şi pachetul care presupune ȋnregistrarea simultană la lucrările ambelor săli. Vezi detalii aici.

 

Taxa de participare cuprinde:

  • accesul la toate sesiunile ştiințifice ale evenimentului ȋn conformitate cu specificul pachetului accesat;
  • programul final ȋn format online downloadabil de pe site-ul Iasi Arrhythmia Forum 2021;
  • volumul de rezumate ȋn format online downloadabil de pe site-ul manifestării;
  • certificatele de participare / absolvire cu credite EMC pe baza prezenței la eveniment şi a transmiterii corecte a tuturor informațiilor solicitate prin formularul de ȋnregistrare.

 

În cazul participanților medici români, este obligatorie transmiterea CUIM (Codul Unic de Identificare a Medicului) ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare de pe certificatul de membru CMR. Pentru participanții care nu dispun de CUIM , se vor elibera, la cerere, certificate de participare / absolvire fără credite EMC.

 

Pentru medicii străini din specialitățile medicale cardiologie, chirurgie vasculară şi cardiovasculară, medicină internă, medicină de urgenţă şi ATI

 

Pachet Gratuit

Este valabil doar pentru participanţii medici străini din specialităţile pediatrie, cardiologie, chirurgie vasculară şi cardiovasculară, medicină internă, medicină de urgenţă şi ATI.  Include accesul complet la sesiunile ştiinţifice din ambele săli ale manifestării, inclusiv la cursul pre-eveniment din data de 30 martie 2021, sala 1.

 

Plăți

Ȋnregistrarea la IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021 presupune  plata taxei de participare pentru participanţii medici români. Sunt două modalități de plată:

  • plata individuală a taxei de participare – se realizează online cu cardul bancar de către fiecare participant ȋn parte  prin accesarea paginii INREGISTRARE ONLINE de pe acest website;
  • plata ȋn grup (minim 5 participanţi) a taxei de participare – se realizează prin transfer bancar pe bază de factură proformă solicitată ȋn prealabil pe adresa de email contact@2021.iasi-arrhythmia.ro. Această modalitate de plată presupune transmiterea, pe adresa de e-mail mai ȋnainte menționată, a documentului de plată şi a detaliilor de ȋnregistrare (conform celor solicitate prin formularul de ȋnregistrare online) pentru toți participanții grupului pentru care s-a făcut plata.

Este permisă ȋnregistrarea unui participant la lucrările din ambele săli prin completarea formularului de participare şi plata ambelor taxe de participare.

 

Anularea participării la congres

În caz de anulare, vă rugăm să anunțați operatorul congresului, Focus Event, numai în scris, pe adresa de e-mail contact@2021.iasi-arrhythmia.ro. O rambursare completă (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi permisă pentru anulările primite până la 15 ianuarie 2021. După 15 ianuarie 2021, nu se vor mai acorda rambursări. Pentru mai multe informații, va rugăm sa citiți Conditii generale.

 

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian